Δείτε το απολαυστικό Viral video της Ogilvy One για το Milner

Από το blog της OgilvyOne Greece:

Το τυρί Milner λανσάρει τη νέα του καμπάνια που εστιάζει στο δεκατιανό. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα να βγουν στον αέρα, αναρωτηθήκαμε: Αλήθεια, ποιος ξέρει τι είναι το δεκατιανό;

Γι’ αυτό κάναμε μια μεγάλη ιστορική και επιστημονική έρευνα στη σχετική βιβλιογραφία και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό αριθμό από αληθινά στοιχεία που βγάλαμε από το μυαλό μας. Τα 12 πιο ενδιαφέροντα facts τα παραθέσαμε σε ένα βίντεο που, επειδή το 12 δεν ταίριαζε τόσο, το ονομάσαμε 10 απίστευτες αλήθειες για το δεκατιανό. Σε ανύποπτο χρόνο, ανάμεσά στα στοιχεία υπάρχει και μια έκπληξη.

Δείτε το video:

Μάνος Περακάκης

Ο Μάνος Περακάκης είναι καθηγητής εφαρμογών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μάρκετινγκ) του ΤΕΙ Κρήτης και ερευνητής στο εργαστήριο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυΐας (e-business intelligence lab www.e-bilab.gr ). Διδάσκει μαθήματα σχετικά με σχεδιασμό, κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων (Web Design), κοινωνικά δίκτυα (Social Media), Στρατηγική προώθησης μέσω διαδικτυακών καναλιών (e-Marketing Strategy), βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO) καθώς και επεξεργασία γραφικών/βίντεο.

You may also like...