Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας παρέχει το ΤΕΙ Αγίου Νικολάου

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας παρέχει το ΤΕΙ Αγίου Νικολάου

Μέσω του Τμήματος «Διοίκησης Επιχειρήσεων» το ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο παρέχει στους αποφοίτους του το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και στο παγκοσμιοποιημένο πλέον οικονομικό περιβάλλον.
 Μέρος των εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου στην Κρήτη

Μέρος των εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου στην Κρήτη

Πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο, σύγχρονο και ανταγωνιστικό Τμήμα, δομημένο πάνω στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς που στεγάζεται σε νέες υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. στα Λακώνια Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Δείτε μια σύντομη παρουσίαση του τμήματος στο video που δημιουργήθηκε από τον φοιτητή του, Ιωάννη Γουνέλη, στα πλαίσια της πτυχιακής του εργασίας.

Με τρεις κατευθύνσεις προχωρημένου (5ου) εξαμήνου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (με έμφαση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις), στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (Management Information Systems) και στο Μάρκετινγκ (με έμφαση στο Digital Marketing)», το Τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» προσφέρει ακριβώς αυτά τα γνωστικά αντικείμενα που δεν υπάρχουν στα προγράμματα σπουδών σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κρήτη. Οι φοιτητές του τμήματος έχουν το πλεονέκτημα να αποφασίζουν για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν στο 5ο εξάμηνο των σπουδών τους οπότε και έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να είναι σε θέση να επιλέξουν το αντικείμενο που τους ταιριάζει περισσότερο.

Οι διδάσκοντες του τμήματος διαθέτουν πλούσιο ερευνητικό έργο αναγνωρισμένο από την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλά και σημαντικό διδακτικό έργο και είναι ιδιαίτερα προσιτοί προς τους φοιτητές.

Μάθετε περισσότερα εδώ για το Τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο.

Γνωρίστε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου στο video που ακολουθεί:

You may also like...