3 Μυστικά που πρέπει να ακολουθήσετε για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

3 μυστικά για την δημιουργία ιστοσελίδας

Ίσως να πιστεύεται πως η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι κάτι απλό και εύκολο που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα και χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση.Κάνετε λάθος. Το παρακάτω άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε τα 3 μυστικά για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Καθώς προετοιμάζεσαι να φτιάξεις μια ιστοσελίδα βάλε κάποιες προτεραιότητες.

(Η καλή ιεραρχία είναι το παν)

1)Διάλεξε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά

Ίσως και το πιο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο κομμάτι είναι η σύνδεση λέξεων με την σελίδα του web designer. Η επιλογή κατάλληλων λέξεων-κλειδιών που θα πατάνε οι αναγνώστες στην αναζήτηση της Google κρίνει απαραίτητη την επίγνωση του SEO αλλά και του Google AdWords. Εμπλουτίστε το κείμενο σας με λέξεις- φράσεις κλειδιά. Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και ανορθόγραφοι άνθρωποι. Σκεφτείτε λοιπόν τα συχνότερα λάθη και χρησιμοποιήστε τα και αυτά σαν λέξεις κλειδιά. Στόχος σας είναι να βγει η ιστοσελίδα σας πρώτη στην αναζήτηση αλλά και πρώτη ως επιλογή.

seo-1746842_960_720

2)Χρησιμοποίησε μόνο WordPress και αποφύγετε όλα τα άλλα.

Μην χρησιμοποιείτε άλλα προγράμματα επειδή δείχνουν καλύτερα ή ακούσατε από συγγενείς και γνωστούς ότι αποδίδουν καλύτερα στην δημιουργία ιστοσελίδας. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα αποτε
λέσματα στην πρώτη σελίδα της Google είναι αρχεία WordPress (το 75% των αποτελεσμάτων).

Κατά κύριο λόγο το WordPress :

– Είναι παγκοσμίως γνωστό για τα εξελιγμένα προγράμματα του.

– Έχει αμέτρητες επιλογές θεμάτων επί πληρωμή ή δωρεάν.

– Είναι εύκολο στην διαχείριση.

thumbnail-1

Θυμηθείτε: Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν WordPress!

 

3)Δώσε βάση στην λεπτομέρεια

Φυσικά για να βγει το web site σου στον αέρα, πρέπει να είναι οπτικά όμορφο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχουν γίνει οι κατάλληλες τροποποιήσεις ως προς τις εικόνες, τα κείμενα και την δομή των παραγράφων, να περιέχει όλα αυτά που ο αναγνώστης θέλει να διαβάσει αλλά και να μην βγαίνει εκτός θέματος. Επίσης μην βάζετε όλες τις πληροφορίες στην πρώτη σελίδα. Ο επισκέπτης κοιτάζει μόνο τα σημαντικά. Αποφύγετε λοιπόν την παραπληροφόρηση και στοχεύστε στον στόχο του κειμένου σας.

perfect-blog-post-checklist-1

Συμπεράσματα:

Για τον σχεδιασμό ιστοσελίδας δεν χρειάζονται πολλά έξοδα και η κατασκευή του μπορεί να γίνει ευκολότερη με την πρόσληψη ειδικών website builder καθώς και  web designer.

 

Πηγές: Ast.gr,makeMoneyOnline,seopedia.gr,websitepromotion.gr

 

You may also like...