Δες και εσύ τα 10 καλύτερα άρθρα marketing του 2017

arthra marketing 2017

Είσαι νέος επιχειρηματίας;

Δε ξέρεις από πού να αρχίσεις;

Εδώ σας έχουμε συγκεντρώσει τα 10 καλύτερα άρθρα μάρκτινγκ του 2017 που σίγουρα πρέπει να διαβάσετε και να βοηθηθείτε.

 

 1. “Digital Marketing Trends 2016-2017”

  Σε αυτό το άρθρο ο Διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Smart Insights,Dave Chaffey εξετάζει σε βάθος τις μεγάλες τάσεις ψηφιακού marketing του 2017 που θεωρεί πιο σημαντικές για το επόμενο έτος . Το άρθρο του όμως δε στηρίζεται μόνο στη προσωπική του άποψη αλλά και από την αξιολόγηση της δημοτικότητας κάθε τάσης. (διαβάστε το εδώwww.smartinsights.com )

 

 1. “7 Big Brand Social Media Strategies for Small Business”

Η Dara Fontein από το Hootsuite χρησιμοποιεί επτά παραδείγματα για να  δείξει στους αναγνώστες πως ακριβώς να υπερέχει στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον των μέσων μαζικής ενημέρωσης καλύπτοντας όλες τις σχετικές πλατφόρμες .Το άρθρο αυτό είναι μεγάλος πόρος για συγκεκριμένες τακτικές και στρατηγικές για την επιχείρηση σας ,οποιουδήποτε μεγέθους. (διαβάστε το εδώ: social media)

 

 1. “How To Dominate Content Marketing With Machine Learning Tools”

 Η Amanda Chiu από το JeffBullas.com σπάει τους αναγνώστες σε μία από τις   μεγαλύτερες τάσεις marketing του 2017-μηχανική μάθηση .Στο άρθρο αναφέρει νέες τεχνολογίες και πώς να τις χρησιμοποιήσει ως μέρος μίας εξαιρετικά αποτελεσματικής στρατηγικής marketing περιεχομένου. (διαβάστε το εδώ:www.jeffbullas.com)

 

 1. “10 Free Online Marketing Tools Every Small Business Owner Needs.”

 Ο Garrett Mehrguth στο moz.com δείχνει τα εργαλεία που πρέπει να έχει κάθε μικρή επιχείρηση στο κουτί της για να ξεπεράσει τις εκστρατείες marketing για να αντέξει στο χρόνο. Λέξη-κλειδί, έρευνα ,ανάλυση περιεχομένου, εργαλεία ανίχνευσης, ιδέες θέματος και άλλες δυνατότητες του SEO είναι διαθέσιμες σε αυτό το άρθρο. (διαβάστε το εδώ: moz.com)

 

 1. “9 Social Media Marketing Trends That Could Make Or Break Your Business In 2017”

 O Lee Odeon ξεκινάει υπενθυμίζοντας μας “Το πιο σημαντικό πράγμα για το marketing κοινωνικό μέσων δεν είναι πάντα η τεχνολογία αλλά οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, αναφέρεται στο πως η χρήση των καταναλωτών θα εξελιχθεί και θα ενταχθεί με τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις στο επόμενο έτος. (διαβάστε το εδώ:www.toprankblog.com )

 

 1. “7 Essential Google Analytics Reports Every Marketer Must Know”

To μάρκετινγκ αφορά τη δίκη, το λάθος και τη γνώση του εάν οι προσπάθειες σας μεταφράζονται σε αποτελέσματα. Και όλοι θέλουμε να μιλήσουμε για το πόσο σημαντικά δεδομένα είναι αλλά πόσοι από μας γνωρίζουμε πραγματικά τους τρόπους του Google Analytics; Ο Khalid Saleh παρουσιάζει 7 βασικές εκθέσεις με τις οποίες πρέπει να είναι εξοικειωμένοι όλοι οι έμποροι.  (διαβάστε το εδώ: searchengineland.com )

 

 1. “Bad Habits That Are Making You Less Productive”

Η Lindsay Kolowich μέσω το hubspot μας υπενθυμίζει πως δεν αρκεί μόνο η στρατηγική και η τακτική για μια επιχείρηση αλλά και μία ζωή γεμάτη, επιβραβευτική ζωή χωρίς περιττό άγχος και σπατάλη χρόνου γιατί οι κακές συνήθειες βλάπτουν τις επιδόσεις στην εργασία μας. Για αυτό λοιπόν βυθιστείτε στο άρθρο και μάθετε πώς να είστε ο καλύτερος εαυτός σας και να δουλέψετε πάνω σε αυτό. (διαβάστε το εδώ: blog.hubspot.com )

 

 1. “Mobile Web VS Mobile Apps:Where Should You Invest Your Marketing”

 Το κινητό είναι ένα καυτό θέμα στο τομέα του ψηφιακού marketing 2017.

Ο Rand Fishkin στο Moz.com μας ενημερώνει στο πώς να επιτύχει καλύτερα μία κινητή στρατηγική. Ο Rand ξεπερνά τις διαφορές μεταξύ του marketing μέσω εφαρμογές κινητών και ιστότοπου για κινητά και εξετάζει ορισμένα κριτήρια που μπορούν να βοηθήσουν στη καθοδήγηση της απόφασης τους.

(διαβάστε το εδώ:moz.com )

 

 1. “How to Build Amazing Personalized Influencer Marketing Compaigns”

 Η Anna Crowe μας ενημερώνει για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τις εξουσίες των επιρροών με τις δυνάμεις εξατομίκευσης. Εξετάζει πως το εμπορικό σήμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά μηνύματα που βασίζονται στο πελάτη σε όλα τα κανάλια για να ενισχύσει πραγματικά τις στρατηγικές marketing. (διαβάστε το εδώ: www.searchenginejournal.com )

 

 1. “A Video Marketing Guide To Creating Epic Content on Facebook, Snapchat, Twitter And More.”

 Το marketing video έχει πάρει τον κόσμο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης από τη θύελλα. Έτσι, ο Brian Peters κάνει μία μεγάλη εικόνα για το πώς η μάρκα σας μπορεί να πετύχει και να αυξήσει τα έσοδα μέσω βίντεο. (διαβάστε το εδώ:blog.bufferapp.com )

Βιβλιογραφία: www.referralsaasquatch.com

chairetifotini

Ονομάζομαι Φωτεινή και κατάγομαι από το Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι τελειόφοιτη στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κλάδο στο μαρκετινγκ του Αγίου Νικολάου. Στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να ακούω μουσική , να παίζω πιάνο,να κάνω ταξίδια και να βρίσκομαι με τα αγαπημένα μου πρόσωπα!

You may also like...