Πώς θα γίνεις πλουσιότερος από το instagram

Το Instagram για το οποίο έχει γίνει μεγάλος λόγος τελευταία , έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα  να είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή sharing φωτογραφιών στον κόσμο. Οι χρήστες όπως φαίνεται το λατρεύουν καθώς τους προσφέρει ψυχαγωγία και επικοινωνία . Έτσι επειδή οι περισσότερες επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για να διαφημιστούν , έκαναν την εμφάνιση τους οι social media influencers , ένα trend όπου οι χρήστες μέσω posts κάνουν τοποθέτηση προΪόντων , προσελκύουν αγοραστικό κοινό και αυξάνονται οι πωλήσεις και τα κέρδη .

Για να γίνεις ένας επιτυχημένος influencer και να αυξηθούν τα έσοδα σου θα πρέπει να έχεις  πειθαρχία, δημιουργικότητα και κέφι γι’αυτό που κάνεις . Αρχικά πρέπει να σκεφτείς το θέμα και το στίλ του λογαριασμού σου , μια προσεγμένη σελίδα που θα εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα σε εκφράζει.Χρησιμοποίησε φωτογραφίες παρόμοιου στιλ και τα ίδια φίλτρα προκειμένου να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα , ανέβασε στιγμές από την καθημερινότητα και τα ενδιαφέροντα σου.Βρες κάτι που σε ενδιαφέρει και θέλεις να μιλήσεις στον κόσμο για αυτό. Κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο, μοναδικό, πρωτότυπο. Κάτι στο οποίο θεωρείσαι expert . Φρόντισε να ποστάρεις συχνά φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και αισθητικής , να γράφεις σχετικές λεζάντες (hashtags) και να απαντάς στα σχόλια και στις ερωτήσεις που σου παραθέτουν οι ακόλουθοι σου . Είναι σημαντικό το περιεχόμενο να προσελκύει τον κόσμο, να τον ενδιαφέρει και να τον απασχολεί. Πρέπει να γνωρίζεις το μήνυμα που θέλεις να περάσεις, να είναι κάθε φορά σχετικό με τα posts σου αλλά ταυτόχρονα να προσφέρεις κάθε φορά κάτι καινούργιο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις έναν λογαριασμό αξιόλογο ώστε να προσελκύσεις περισσότερους ακόλουθους και χορηγούς.

Για να βγάλεις χρήματα λοιπόν από τον προσωπικό σου λογαριασμό του Instagram θα πρέπει να έχεις μερικές χιλιάδες followers , οι οποίοι είναι πραγματικά χρήσιμοι διότι με κάθε τους like ανεβαίνει η αξία σου και όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Φυσικά θα πρέπει να είσαι ένας δραστήριος χρήστης. Απαραίτητο εργαλείο είναι τα σχετικά hashtags κάτω από τις φωτογραφίες σου  για να τραβάς την προσοχή και να προσελκύσεις τις εταιρείες. Επικοινωνήσε με εταιρείες και εξήγησε τους γιατί κάθε φωτογραφία με τη φίρμα τους στο δικό σου account θα αυξήσει την έκθεσή τους στο κοινό, και γιατί η γνώμη σου στους followers μετράει τόσο πολύ που αρκετοί από αυτούς θα τρέξουν να αγοράσουν το προϊόν ή θα ανταποκριθούν σε μια προσφορά. Εφόσον φτάσετε σε συμφωνία και αναλάβεις brand ambassador της φίρμας θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα κέρδη.

Παράλληλα όταν τα post στο προφίλ σου γίνουν τόσα πολλά και τόσο καλά θα μπορέσεις να φτιάξεις το δικό σου online κατάστημα. Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν εξ’ολοκλήρου το Instagram  και δεν δημιουργούν καποιο ηλεκτρονικό κατάστημα για την προώθηση των προΪόντων τους , αφού υπάρχει πλήθος αγοραστικού κοινού.Πλέον μπορείς να βρείς εμπορεύματα πραγματικά χαμηλής αξιάς τα οποία θα είναι κερδοφόρα για το ξεκίνημα σου. ‘Ετσι θα διαφημίσεις τα προΪόντα της δικής σου εταιρείας μέσω των αναρτήσεων σου και θα κάνεις τις συναλλαγές γρήγορα και εύκολα.

Ο λογαριασμός σου στο Instagram είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σου, επομένως αξίζει να τον φροντίσεις λίγο παραπάνω ώστε να ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος .

 

ΠΗΓΕΣ :

https://inbusinessnews.reporter.com.cy/business/ict918/article/170613/10-bimata-ga-na-gneis-social-media-influencer

http://www.fortunegreece.com/article/pos-na-vgalete-lefta-apo-to-instagram/

https://www.vice.com/gr/article/a3yp9k/pws-na-bgaleis-lefta-sto-instagram-akomh-kai-an-den-exeis-ekatommyria-followers

You may also like...