Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες του email marketing

 dwrean email marketing

Τι είναι το Email Marketing;

Το Email Marketing είναι μία μέθοδος άμεσης προώθησης προϊόντων με την χρήση των emails ως μέσου επικοινωνίας μεταξύ του πελάτη και του διαφημιζόμενου.

Γιατί το χρησιμοποιούμε;

To Email Marketing χρησιμοποιείται από μια επιχείρηση έτσι ώστε να επικοινωνήσει με τους πελάτες της για την προώθηση της, να τους ενημερώσει για τυχών προσφορές αλλά και για να επικοινωνούν οι πελάτες της με αυτήν.

 

Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες του email marketing που μπορείτε να βρείτε τώρα στην αγορά είναι οι εξής:

 

 

mailchimp

Η MailChimp είναι μια από τις πιο δημοφιλής δωρεάν υπηρεσίες για μαζική αποστολή Newsletters έως 2.000 επαφών σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ακόμα και δωρεάν εγγραφή.

 

Mailigen

Η Mailigen είναι ίσως μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του email marketing αφού παρέχει δωρεάν Trial 30 ημερών για αποστολή απεριόριστων emails.

 

redcappi

Η RedCappi αποτελεί μια από τις ιδανικότερες λύσεις στο χώρο του email marketing γιατί διαθέτει δωρεάν αποστολή emails απεριόριστα έως 100 επαφές.

 

sendinblue

Η SendinBlue εξουσιοδοτεί τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν σχέσεις με τους πελάτες τους που ανήκουν σε μικρές και μεσαίες  επιχειρήσεις. Δοκιμάστε το δωρεάν σχέδιο τους και σχεδιάστε μέχρι και 9.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά το μήνα.

 

inwise

Η Inwise είναι μια διεθνής εταιρία που αναπτύσσει έξυπνες λύσεις για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επικοινωνούν ψηφιακά με τους πελάτες τους. Παρέχει ένα marketing cloud που θα ενισχύσει την επιχείρησή σας το οποίο γίνετε εύκολα και δωρεάν.

 

iContact

Η iContact απευθύνεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που έχουν πετύχει με σημαντικά αποτελέσματα μετατρέποντας τις καλύτερες λύσεις στο μάρκετινγκ και στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ , διαθέτοντας δοκιμή 30 ημερών για την αποστολή emails.

 

Υπάρχουν 3 τύποι του email marketing:

Συναλλακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εννοούμε τα μηνύματα που αποστέλλει ένας πελάτης σε μια επιχείρηση για να χαρακτηριστούν ως μηνύματα συναλλαγών ή σχέσεων.Ο πρωταρχικός σκοπός αυτών των επικοινωνιών βασίζονται στην ολοκλήρωση, στην διευκόλυνση και στην επιβεβαίωση μιας εμπορικής συναλλαγής που ο παραλήπτης έχει προηγουμένως συμφωνήσει να συνάψει με τον αποστολέα.

Άμεση ηλεκτρονική αλληλογραφία

Η άμεση ηλεκτρονική αλληλογραφία γίνεται όταν μια επιχείρηση έχει ως σκοπό την αποστολή ενός email αποκλειστικά για την επικοινωνία ενός διαφημιστικού μηνύματος.

Mobile email marketing

Εννοούμε το marketing που γίνεται μέσα από τα κινητά μας τηλέφωνα και tablets με την αποστολή μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Οι επιχειρήσεις αναζητούν τρόπους για να διαφημίσουν περισσότερο το προϊόν τους και να κάνουν τους πελάτες να βλέπουν τη διαφήμιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Κανόνες και κώδικες ηθικής του Email marketing

Με την εξέλιξη της συγκεκριμένης στρατηγικής διαφήμισης, αναπτύχθηκαν παράλληλα κανόνες και κώδικες ηθικής.

Όπως:

  • Ο νόμιμος τρόπος απόκτησης της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του κάθε παραλήπτη.
  • Η δυνατότητα από πλευράς του παραλήπτη να σταματήσει να λαμβάνει τα διαφημιστικά email ανά πάσα στιγμή.
  • Η αποστολή μη υβριστικού περιεχομένου.
  • Όλες οι διευθύνσεις αποστολής να είναι έγκυρες και ταυτοποιημένες.
  • Η ρητή απαγόρευση Spam από μια επιχείρηση. Όπου Spam εννοούμε τη μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, σε μια προσπάθεια προώθησης προϊόντων ή ιδεών από την επιχείρηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ∆Ε∆ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Προστασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του ν. 2472/1997

Πηγές:

emailmarketingwiki.org – what is email marketing

emailmarketingwiki.org – why do email marketing

clickmoney.gr

Δίκαιο & Τεχνολογία

Eleftheria Balantinaki

Ονομάζομαι Ελευθερία Μπαλαντινάκη, κατάγομαι από τα Χανιά Κρήτης και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αγίου Νικολάου με κατεύθυνση το Digital Marketing. Μου αρέσει να μελετάω οτιδήποτε σχετίζεται με το Marketing και τα πληροφοριακά συστήματα.

You may also like...